Skip to main content

Ons werk

Vrijwel al onze projecten zijn maatwerkoplossingen. Soms voor kleine bedrijven, soms voor grote bedrijven. Maar altijd vanuit de behoefte van onze klanten. Klik hieronder maar eens op de gerealiseerde projecten voor een impressie van de mogelijkheden. Meer weten of een offerte aanvragen? Bel ons gerust op 0546 64 55 50.

Spanframes

Een spanframe is een vierkant of rechthoekig frame van aluminium buizen. In dit frame wordt door middel van spanelastieken een Bisonyl- of Meshdoek bevestigd. Op dit doek is het mogelijk om uw reclame-uitingen te printen. Een spanframe is een ideaal product om zowel indoor als outdoor uw boodschap te uiten.

Vlaggen

Aan uw pand of aan een mast. Vlaggen vallen altijd op bij uw bedrijf. Wij drukken uw logo of uiting op een kwalitatief hoogwaardige vlag. Ook kunnen wij verschillende bijpassende vlaggenmasten leveren.

Bouwhekdoeken

Een bouwhekdoek is een PVC Mesh doek die bevestigd wordt aan bouwhekken. In het doek zitten gaatjes zodat de wind er door heen kan blazen. Dit maakt het een ideaal doek om zowel op bouwhekken als op vrijstaande frames te gebruiken.

Dranghekdoeken

Een dranghekdoek is een ideaal middel om de dranghekken op een evenement aan te kleden en te voorzien van uw reclame. Het is mogelijk om het doek aan beide kanten te bedrukken. Dus zowel de aandacht van de media als van bezoekers worden op het hek gevestigd. Het doek bestaat uit een beprint bisonyl doek, die aan de dranghekken wordt bevestigd.

Bewegwijzering

Uw klant in de juiste richting te sturen. We bieden verschillende soorten en maten bewegwijzering zuilen aan. Deze kunnen naar uw eigen smaak voorzien worden van stickers.

Reclamezuilen

We bieden verschillende zuilen in verschillende maten aan. Zowel verlicht als onverlicht, met TL-of LED verlichting. Met stickers kunnen we uw logo of bewegwijzering op de zuil plaatsen.

Lampekappen

Deze lampenkappen zijn te bedrukken met elke gewenste tekst en afbeelding / logo. Deze kappen worden regelmatig gebruikt in de standbouw. Maar ze kunnen net zo goed gebruikt worden in uw interieur.

Textiel printen

De mogelijk is er om afbeeldingen en/of logo's op textiel te printen. Deze producten zijn op verschillende manieren toe te passen. Op een beurs of in uw bedrijfspand.

Canvas doeken

Zwierink Reclameproductie kan op verschillende formaten en materialen printen. Een frame kan voorzien worden van een canvas doek voor binnen, of met een steviger bisonyldoek voor buitenreclame.

Raamfolie

Of het nu om ramen binnen of buiten gaat. Raamstickers kunnen we op vrijwel elk raam plakken.Uw logo uit het glass etch folie geplot of full colour geprint. Het ziet er altijd strak uit.

LED Lichtletters

LED verlichting is de nieuwe ontwikkeling op het gebied van gevelreclame. Met LED verlichting is het mogelijk om op verschillende manieren en invalshoeken, uw logo zo mooi mogelijk weer te geven.

Lichtbakken

Het is nog nooit zo donker geweest, of het wordt alweer licht. Vandaar de verschillende lichtbakken. Overdag mooi beletterd en ’s avonds opvallend verlicht. Lichtbakken zijn beschikbaar in alle vormen, soorten en maten.

Freesletters

Freesletters kunnen we in alle vormen, maten en kleuren leveren. Uw pand aankleden met freesletters zorgt voor een opvallend geheel. Uw logo wordt uitgesneden uit kunststof of rvs waardoor er een breed scala aan ontwerpmogelijkheden ontstaat.

Totaalprojecten

Regelmatig verhuizen bedrijven naar nieuwe panden of worden complete huisstijlen aangepast. Dit brengt uiteraard ook veel aanpassingen aan huisstijldragers met zich mee. Samen met u, gaan we op zoek naar de best passende stijl en uitstraling.

Beurssystemen en standbouw

Wij ontwerpen en leveren niet alleen de stand maar zorgen ook voor alles wat nodig is op het gebied van het meubilair, vloerbedekking, keukeninrichting, techniek en reclamedragers. Dit doen wij allemaal in eigen beheer. Zo liggen alle zorgen bij ons en kunt u zich als opdrachtgever rustig voorbereiden en met vertrouwen de beurs op.

Presentatiesystemen

Wij ontwerpen en leveren niet alleen de stand maar zorgen ook voor alles wat nodig is op het gebied van het meubilair, vloerbedekking, keukeninrichting, techniek en reclamedragers. Dit doen wij allemaal in eigen beheer. Zo liggen alle zorgen bij ons en kunt u zich als opdrachtgever rustig voorbereiden en met vertrouwen de beurs op.

Autobelettering

Uw auto, bestelwagen of vrachtwagen beletteren geeft uw bedrijf direct een prachtig visitekaartjes met een groot bereik. Zowel voor een enkel voertuig of compleet wagenpark bent u bij ons aan het juiste adres.

Vrachtwagenbelettering

Iedere dag rijden uw bedrijfswagens door het land. Daarmee is uw bedrijfswagen een belangrijk visitekaartje voor uw onderneming. Zwierink Reclameproductie realiseert de belettering van uw wagenpark van ontwerp tot implementatie, enkel met de beste materialen en zowel in gesneden folie als met full-colour afbeeldingen.

Carwrap

Carwrapping is het inpakken van een auto met flexibele folie. Dit kan met een breed assortiment aan hoogwaardige kwaliteit gegoten vinyl. De mogelijkheden zijn ongekend van mat zwart tot mat wit, metallic tot parelmoer en van carbon tot chroom of zelfs full colour prints. Een carwrap tovert uw auto om in een echte eyecatcher.